Гробът на Милен Цветков остана самотен на Задушница

Lupa BG

Само журналистът Антон Стефанов запалил свещ за покойния си колега

Изминаха четири години от нелепата смърт на Милен Цветков, а неговият колега Антон Стефанов разкри тъжна новина за гроба на убития при катастрофа журналист. Стефанов отишъл на гробището в Бояна на Задушница и минавайки през своите близки се отбил и до последния дом на Милен, а видяното го оставило без думи. 

В пост във фейсбук, озаглавен "За гроба на Милен Цветков" Антон Стефанов описа какво е видял.

"Днес е Задушница! Никога не съм пропускал да почета паметта на починалите мои близки. Татко е погребан на гробищата в Бояна. Недалеч от него е погребан и Милен Цветков. Затова винаги отивам да запаля свещ и на Милен. Днес, на Задушница, никой не беше отишъл да го почете.

Отдавна изсъхнали цветя стояха в мраморната ваза! Самотен бе гробът на Милен, а добре помня колко негови приятели се изказваха за близостта им. И ми стана някак тъжно! Запалих свещ!

Гробът на Милен Цветков в деня на погребението му

Помълчах! Спомних си как Милен ми звъня и аз не му вдигнах, тъй като добре знаех защо ме търси. Искаше да ме покани в неговото предаване да коментирам скандал, свързан с мен, а аз въобще не желаех да говоря. Грешен съм пред него!

Имахме уважение един към друг, без да сме били в една и съща приятелска компания никога. Аз не съм забравил Милен! Дано и приятелите му не са го забравили! Миленски, тази свещ на Задушница е за теб от мен! Защото ти си човек, който трябва да помним! Дори и гробът ти днес да е самотен..."

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гробът на Милен Цветков остана самотен на Задушница - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!