Джан Яман мистериозно изчезна

Труд

Джан Яман е не само известен актьор, но и активен потребител на социалните мрежи. Тойт често рекламира своите проекти в интернет, споделя факти за снимките и работата на неговия благотворителен център. Преди няколко дни обаче актьорът изчезна мистериозно. Феновете му не можаха да открият неговия профил. По-късно се оказа, че Джан просто е изтрил страницата си с 11 милиона абонати без никакво обяснение.

Според журналиста Бирсен Алтунташ, Яман е предприел тази стъпка в името на собственото си психическо здраве и за да подобри представянето си. Твърди се, че социалните мрежи отнемат твърде много от времето на актьора и не му позволяват да се концентрира напълно върху работата.

Феновете на турската звезда останаха много разстроени от решението му, но се надяват, че след приключване на работата по сериала „Сандокан“ да се завърне в интернет пространството. През 2021 г. Джан изтри и затвори страниците си, но след това върна всичко обратно.

Припомняме, че в момента текат снимките на новия сериал “Сандокан”, в който актьорът играе главната роля. Те ще продължат до септември тази година, а премиерата е насрочена за 2025 г.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Джан Яман мистериозно изчезна - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!