ТРАГЕДИЯ: Осемгодишно дете почина засмукано от тръба на басейн!

Телеграф

Родителите на момиченцето забелязали липсата му, обвиниха хотелския персонал в небрежност

Вхотел DoubleTree by Hilton в Хюстън, САЩ, осемгодишно момиченце беше засмукано от тръба на басейн. Детето почина, a по информация на Independent администрацията на хотела е обвинила родителите за инцидента.

Трагедията се разиграла докато Алия Линет Джако и семейството й били около басейна. По някое време родителите забелязали, че дъщеря им я няма никъде. Семейството твърди, че самостоятелно е търсило момичето около 30 минути. След това се свързали с персонала на хотела, за да видят записите от камерите за видеонаблюдение.

Семейството на Джако твърди, че служителите на хотела не са се обадили на полицията, след като тялото на детето е намерено в тръба дълбоко в механичните системи на басейна. Родителите съдят управата на хотела, твърдейки, че смъртта на момичето е "пряк резултат" от небрежността на хотела при поддържането на функциониращ басейн. В отговор хотелът каза, че семейството „е участвало в небрежни действия и/или пропуски, които пряко са причинили предполагаемите наранявания и щети“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ТРАГЕДИЯ: Осемгодишно дете почина засмукано от тръба на басейн! - Светът - Телеграф

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!