Николай Марков със скандални разкрития: На редовите депутати се предлага празен чек, а на нас - умопомрачителни суми, за да продадем парламентарната група (ВИДЕО)

АВТОР:  ПИК

"Започна търговията и предлагането на много пари и на мен, и на г-н Михайлов, за да продадем и парламентарната група, и всички, които ни подкрепят. Числата са умопомрачителни. Само ще ви кажа, че на депутатите се предлага празен чек. На обикновените народни представители. Представете си на нас какво се предлага", разкри на среща със симпатизантил идерът на "Величие" Николай Марков. 

"От 2 месеца ние говорим, че купувачи на ДПС пазаруват гласове за ИТН. И Слави Трифонов обяви, че, ако третият мандат дойде при него, е готов да се жертва за експертно правителство, което никой не знае какво е", поясни Марков.

"Държавата не е депутатите, не е Делян Пеевски, тя е ваша. Откакто те разбраха това, настана пълен хаос. "Величие" имаше 236 хил. гласа, от които бяха признати 98 хил. Представете си какъв грабеж беше направен от Информационно обслужване. Ще осветляваме тези процеси, докато не стане ясно на всички българи, че не живеем в демократична държава. Не живеем дори в република", разгневи се Николай Марков. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Николай Марков със скандални разкрития: На редовите депутати се предлага празен чек, а на нас - умопомрачителни суми, за да продадем парламентарната група (ВИДЕО) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!