Рая Назарян с първи гаф като шеф на парламента. Костадинов я подхвана за крехкия й авторитет: Бива ли така? Вчера ви избрахме...

АВТОР:  ПИК

Първи гаф от най-високата трибуна в държавата допусна Рая Назарян още на втория си ден като председател на Народното събрание.

Красивата блондинка изпусна реда в залата след изказването на Цончо Ганев по адрес на "Величие".

Зам.-председателят на "Възраждане" нападна новата партия заради гласуването им с ГЕРБ и ДПС за избора на председател на временната комисия за изработване на проект на Правилник за организацията и дейността на Народно събрание. Избрана бе Анна Александрова от ГЕРБ.

Да брани партията си, но в нарушение на правилата, към трибуната си изстреля Виктория Василев. Тя взе лично обяснение, макар Цончо Ганев да не я бе споменал поименно, каквито са правилата за тази процедура.

Костадин Костадинов пък взе процедура по начина на водене и скастри новия председател на Народното събрание.

"Вие току-що дадохте лично обяснение, но то се дава тогава, когато някой от народните представители е споменат персонално. На практика вие нарушихте в момента правилата на работа на Народното събрание. Не го правете! Вчера ви избрахме! Не позволявайте на втория ден да уронвате вашия крехък авторитет с допускането на всякакви произволни изказвания в зала", каза Костадинов.

Председателката пък се опита да бъде строга, за да успокои депутати на "Възраждане", но вместо това обърка фамилията на Костадинов, докато се опитваше да надвика хората му.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Рая Назарян с първи гаф като шеф на парламента. Костадинов я подхвана за крехкия й авторитет: Бива ли така? Вчера ви избрахме... (ВИДЕО) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!