СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА! "Величие" гласува с ГЕРБ и ДПС, Цончо Ганев им скочи: Подполковникът седна ритуално в скута на Пеевски и го обслужи (ВИДЕО)

АВТОР:  ПИК

Скандал между "Възраждане" и "Величие" разбуни духовете през третия ден на 50-ото Народно събрание. Причината - депутатите от "Величие" гласуваха заедно с ГЕРБ и ДПС избора на председател на временната комисия за изработване на проект на Правилник за организацията и дейността на Народно събрание.

За председател беше избрана Анна Александрова от ГЕРБ. За нея гласуваха гласуваха 129 души.

Решението на "Величие" да удари рамо на ГЕРБ и ДПС разгневи зам.-председателят на Народното събрание от "Възраждане" Цончо Ганев.

"Заедно с ДПС избрахте председател на комисия. Най-видният подполковник седна ритуално в скута на Пеевски и го обслужи", заяви Ганев и продължи: "Негово величество няма да го разбере това, защото той е по общите приказки."

"Вие сте проект, една част сте секта, ние православните християни сектанти като вас не искаме", завърши депутатът от "Възраждане", докато лидерът на "Величие" Николай Марков гледаше спокойно от дъното на залата.
Полковникът не отговори на обидите. Това направи депутатката му Виктория Василева, нарушавайки правилника. Тя взе лично обяснение, без Ганев да я е засегнал поименно, което допълнително нажежи страстите в залата. (ВИДЕО)

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА! Величие гласува с ГЕРБ и ДПС, Цончо Ганев им скочи: Подполковникът седна ритуално в скута на Пеевски и го обслужи (ВИДЕО) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!