Дамите в „Ергена“ се състезаваха по простотия и злоба

Retro.bg

Н. Минчева

Искам да взема отношение срещу клеветите за Ергена. Кой го мрази? Дамите (ако може да се нарекат такива), които дойдоха като на маскарад, а не за съпруг. Те бяха с изкуствени атрибути, напомпани устни, татуирани. В никакъв случай не можеха да се наричат кандидат-съпруги. Виновни са и тези, които са правили кастинга. Алек ще се ожени за 12 години по-възрастна жена, която не може да му роди дете?!

При всички положения това беше едно шоу с главен герой Ергена. Когато отидете на театър, винаги ли има положителен край? Просто Алекс трябваше да си изиграе ролята и да си вземе хонорара. Според мен шоуто приключи много логично. Посещението на майка му също беше нормално. Тя е кардиолог, интелигентна жена. Всяка майка има право да посъветва детето си, да го направи по-разумен. Тя каза много стойностни и верни думи. А представете си, че Алек беше избрал едната? Другата щеше да се поболее.

Младите жени имаха много дефекти, две от тях се напиха още първата вечер. Когато попитаха участничките кой е Парцалев, те не можеха да отговорят, а една каза, че е архитект. Нека всеки да направи сметка колко са интелигентни. На мен най-много ми хареса Екатерина, която летя с хеликоптер – красива, млада, малко говореща, без да клюкари за другите. Последните се състезаваха по простотия, злоба, завист. Виктория държеше първенство за въпросните качества. Тя каза: „дано хеликоптерът да падне“. Аз съм дошла тук за пръстена“. Като че ли другите са дошли за нещо друго.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Дамите в „Ергена“ се състезаваха по простотия и злоба   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!