Lupa.bg: Емрах носи краден часовник "Ролекс" за 20 бона

Lupa BG

Синът на Тони Стораро платил само една трета от цената на луксозната вещ, задигната от богат турист в чужбина

Синът на Тони Стораро - Емрах, с гордост обяви най-новата си пищна покупка - часовник "Ролекс" (Rolex) със златни инкрустации. Забележително е, че това е вторият път, когато той се сдобива с модел от тази престижна луксозна швейцарска марка.

Конкретният разглеждан модел има цена от 30 000 долара и едва ли е подарък, а по-скоро Емрах сам се е възнаградил, пишат клюкарските сайтове. Според източник на Lupa.bg обаче, той се е изръсил с далеч по-малка сума. Емрах най-вероятно си е купил бижуто от популярния в криминалните кръгове Пепи Часовника - тарикат, който пласира откраднати по цял свят лусозни бижута и часовници на около една трета от редовната цена. Това означава, че за този "Ролекс" сина на Тони Стораро е броил не повече от 10 000 евро.

"Пепи Часовника има много стабилна клиентела у нас - от него си купуват бижута и часовници фолк певци, дилъри, инфлуенсъри, дори съдии, прокурори и политици. Той пласира откраднати във Франция, Испания и Италия луксозни вещи от богати туристи. В последните години престъпни банди от мароканци и алжирци нападат заможни хора по улицата и им свалят часовниците, дори на Григор Димитров му задигнаха скъпия часовник от ръката в Барселона. Тези вещи се продават на черния пазар, а от около 2 години някои модели стигат и до България", разяснява информатора на Lupa.bg.

Въпреки че всички са наясно какъв е произхода на стоката, явно нямат особени скрупули в това отношение. Семейство Стораро отдавна е клиент на Пепи Часовника и обича да си купува скъпи дрънкулки на една трета от цената.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Емрах носи краден часовник "Ролекс" за 20 бона - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!