Lupa.bg: Учителка по английски развежда Ицо Хазарта?

Lupa BG

Ицо Хазарта улучи шестица от тотото, след като се набута за евродепутат с преференции и ще осигури многобройната си челяд с тлъста заплата. Само че пътят до Брюксел може да му коства семейството, при това - заради едни уроци по английски.

След като успя да попадне в Европейския парламент, Христо Петров е решил да се вземе в ръце и да опресни бързешком английския си език, за да може да общува с останалите депутати от политическото си семейство в Брюксел. Няколко пъти в седмицата учителка идвала в дома на депутата, за да го обучава, а Хазарта сериозно залягал над уроците.

Да, ама за ужас на втората жена на рапъра - очарователната Жени, даскалицата се оказала 30-ина годишна мацка, при това - бясна фенка на творчеството на бързорекия чичко.

Ицо е горд със семейството си

Ицо бил постоянно заподозрян, че може да кръшка с учителката и съпругата му все си намирала поводи да е вкъщи, докато благоверният й попива езика на Уилям Шекспир.

"На стари години Ицо го дебнат така, както дори едно време, когато беше заобиколен от фенки, не са го дебнали", споделят приятели на евродепутата. Нещо повече - те твърдят, че Жени е инсталирала камери в апартамента, за да гледа какви ги върши Ицо с даскалицата, когато не може да присъства на уроците.

А от тях острието на ПП наистина има нужда. „Ицо няма дори висше образование! Той завърши Класическата гимназия и след това не записа нищо, тъй като кариерата му на рапър тръгна стремглаво и дотам“, коментират негови колеги от партията.

Хазарта ще замине за Брюксел с Жени си и двете им деца, които ще започнат изцяло нов живот в белгийската столица. Най-малката им дъщеря Юлия е само на 3 годинки, но изглежда, че детството ѝ ще премине извън България. Голямата му щерка Ади от първата му съпруга вече е пълнолетна.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Дащна учителка по английски развежда Ицо Хазарта? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!