Дженифър Лопес заряза Бен и отиде на почивка в Италия

Lupa BG

54-годишната дива показа плажното си тяло, облечена в жълто горнище

Дженифър Лопес изглеждаше очарователно, когато беше снимана в Италия на почивка без съпруга Бен Афлек, докато слуховете за развод продължават да се увеличават.

Според видео и снимки, получени от TMZ, Лопес е била забелязана в хотел в Позитано, скално село на крайбрежието на Амалфи в Южна Италия, в сряда. Там тя и няколко приятели се отправиха към водата, където се качиха на яхта.

54-годишната Лопес показа плажното си тяло, облечена в жълто горнище с банел, чифт жълти къси панталони и подходящо яке, което носеше.

Появата на изпълнителката на идва дни след като тя почете съпруга си в чест на Деня на бащата.

„Нашият герой“, написа тя в своята история в Instagram в неделя, заедно със снимка на 51-годишния Афлек."Честит ден на бащата."

Актьорът обаче прекара специалния празник с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, с която споделя децата Вайълет, Серафина и Самуел.

Съобщава се, че Лопес и Афлек продават имението си в Калифорния, защото се предполага, че са на път да се разведат. Двамата закупиха къщата за 60,85 милиона долара през май 2023 г., а според съобщенията го продават за 65 милиона долара.

Междувременно Афлек живее в отделен дом от съпругата си, за която се ожени през юли 2022 г.

Източник каза пред „Entertainment Tonight“ миналата седмица, че актьорите „живеят отделен живот“, но „все още не са официално разделени“.

„В този момент те просто вършат своите неща“, каза вътрешен човек пред изданието. „Те започнаха връзката си много оптимистично и смятаха, че нещата могат да се променят, но не са.“

Друг източник каза, че Лопес се чувства сякаш е направила всичко възможно, за да спаси брака си.

„На Джени ѝ писна достатъчно и тя наистина се опита, но не може повече, не става по-добре, по-зле е“, каза човек от музикалната индустрия.

Поп звездата сега се опитва да извлече най-доброто от времето си, като се фокусира върху своите близнаци, Макс и Еме, на 16 години, и кариерата си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Дженифър Лопес заряза Бен и отиде на почивка в Италия - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!