Бомба: Анита на Рачков пред развод заради...

show.blitz.bg

Бившата изгора на Димитър Рачков - плеймейтката Анита Димитрова е омъжена само от няколко месеца, но вече се говори за развода й. Причината тунингованата блондинка да се раздели с милионерския си съпруг обаче, не е свързана с изневяра.

Новоизлюпената г-жа Стемпер, както вече се представя в социалните мрежи Анита, има голям проблем, който я възпрепятства физически да живее под един покрив с мъжа си - липсата на виза за Щатите!

Както е известно обаче, в САЩ вече не дават визи току-така и не една и две двойки бяха попарени след неколкократните откази на посолството. Именно такъв беше и случаят с топ модела Цеци Красирмирова, която имаше 5-годишен брак с милионера Майк Струмейтис. Смуглата красавица призна, че е получила поредица от откази за виза, което се превърнало в генерален проблем за брака й. Двамата с Биг Майк прекарвали доста време разделени и се виждали все по-рядко заради невъзможността да живеят заедно.

В крайна сметка в началото на годината Цеци призна, че със Струмейтис се развеждат. А дали Анита ще послева същата съдба, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бомба: Анита на Рачков пред развод заради...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!