ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Полк. Марков шокира: Натискаха ме със запис компромат за Ивелин Михайлов да подкрепим правителство и председател на парламента

ПИК

Председателят на парламентарната група на "Величие" полк. Николай Марков шокира с разкрития защо вчера е закъснял за полагането на клетва като депутат.

Марков обяви, че вчера преди заседанието е бил извикан някъде близо до парламента, където от три парламентарни групи са му пуснали запис компромат на собственика на "Исторически парк" Ивелин Михайлов.

"Имаше разговори, които се състояха преди започването на Народното събрание във връзка с това да подкрепим кандидатурата на най-голямата партия. Разговорът беше с контактни лица от тези партии", започна Марков и уточни, че на разговорите е имало представители на 3 партии.

"Имаше показани компромати от тяхна страна за мен и за г-н Михайлов", сподели лидерът на "Величие". Според него дали ще го пуснат този компромат или не, зависи от хората, които са му го показали.

Марков уточни, че компроматът няма да му повлияе и "Величие" нито подкрепи избора на председател на Народното събрание, нито ще подкрепи първия мандат или втория мандат.

По думите му в компромата не ставало въпрос за пари. Не уточни дали е действителен, целта била да компрометира Ивелин Михайлов.

"Няма откъде да отлюспя Ивелин Михайлов. Той не участва във "Величие", няма връзка с управлението", добави полковникът.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Полк. Марков шокира: Натискаха ме със запис компромат за Ивелин Михайлов да подкрепим правителство и председател на парламента (ВИДЕО) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!