Издирват "Ергенът" Алек: Дължи маса пари на продукцията и ще...

Последният ерген Алек Младенов, който сътвори такива големи каши в шоуто, за които още дълго ще се говори, е издирван под дърво и камък, защото се оказа, че дължи куп пари на продукцията.

Според тиражирани в публичното пространство информации, той не вдигал телефона си, нито връщал на съобщенията. Отказал и интервютата, задължителни по договор с "Ергенът" - условия, които сам е разписал в началото и би трябвало да изпълнява по договор.

Според договора той няма право да отказва участия в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на bTV или интервюта към медиите, с които "Old School Productions" има сключен договор.

Прави впечатление и че Алек Младенов не е активен и в социалните мрежи, а иначе, докато течеше "Ергенът", публикуваше сторита през ден.

Всъщност, активността му в социалните мрежи също е едно от задължителните условия в договора му към "Old School Productions".

Голям скандал кипи в мрежата: Ето с коя се оказа, че е бил Ергенът през цялото време СКРИЙНШОТ СНИМКИ

Според запознати хейтът и напрежението след излъчения финал на "Ергенът" дошли в повече на Алек и затова решил да се покрие, без да мисли за последиците.

"Хората му се нахвърлиха с омраза и го засипаха с хейт. Явно накрая е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е обещала, че ще покрие неустойките", коментират запознати.

Припомняме, че според зрители именно мама Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Издирват "Ергенът" Алек: Дължи маса пари на продукцията и ще...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!