Гръм от Асен Василев! Как нарече ГЕРБ и Борисов

Нападна ги с тежки думи

Стандарт Новини

"Продължаваме промяната-Демократична България" ще бъде ясна проевропейска опозиция и ще се борим за всичко, което е по пътя на България към Европа и е антикорупционно.

 Всяка кражба, която видим ще осветяваме и няма да разрешим България да се върне в старите времена, които всички си спомняме в недалечното минало. Тук е важното да се каже, е че г-н Борисов да не прехвърля отговорността на другите партии, той е първа политическа сила.

Заявяваше през цялата кампания, че ще бъде водеща, стабилна партия за управлението на България. Сега трябва да демонстрира, че зад тези думи е имало някакъв смисъл.

Това заяви на брифинг в кулоарите на парламента Кирил Петков от ПП-ДБ след провала на избор на председател на Народното събрание днес.

Съпредседателят на ПП Асен Василев пък обяви политическите си опоненти от партията на Бойко Борисов за шизофренични.

"Мисля, че ГЕРБ са шизофренични. Плюха ни в продължение на един месец, че нищо не можем и сме закарали държавата в криза, а сега искат подкрепа от нас за правителство. Това е несериозно. Значително по-лошо е, че след като сътвориха хаоса сега не могат да сложат ред в него", аргументира се Василев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гръм от Асен Василев! Как нарече ГЕРБ и Борисов - Политика — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!