Ето го бебето на Лена Бориславова (Снимки)

Retro.bg

Юристката зарязана от Миро да се оправя сама с малката Деа

Острието на ПП Лена Бориславовареши да се наслади на хубавото време и точно преди изборите изведе бебетоДеа на разходка. Досега тя не е показвала как изглежда дъщеря ѝ, но папараците на „Ретро“ заснеха малката наследничка.

По снимките изглежда, че сивият кардинал на „Продължаваме промяната“ е под сериозно напрежение. През последните седмици Лена се разкъсваше между грижите за дъщеря си Деа, семейните отговорности и предизборната кампания на ПП-ДБ.

Годеникът ѝ Мирослав Иванов пък почти ежедневно пътувал до своя избирателен район Ямбол и поверил почти всички отговорности за семейните дела на Бориславова.
Поради тази причина папараците уловиха Лена да разхожда дъщеря си, както и да тича по задачи из центъра на София, докато през това време почти не отлепяше поглед от телефона си.

Впечатление прави и небрежното облекло на Бориславова – широк панталон и широка бяла блуза, подобни на пижама. Стилът ѝ по време на разходка очевидно рязко се откроява отскъпите дрехи, които носи в битността си на политик от ПП, както и по официалнисъбития.Лена винаги е залагала на стилни облекла в обрана цветова гама – черно, сиво и бяло.

Наскоро младото семейство бе засечено и на профилактични прегледи с малката Деа в столичен медицински център. Бориславова пази в тайна дали се възползва от услугите на платена бавачка към момента, но нямала намерение да изкара цялото си майчинство от две години у дома. Тя ще има право да запише дъщеря си на ясла, когато момиченцето навърши минимум 10 месеца, за да се върне изцяло на работа. Това ще се случи още през юли. Неотдавна стана ясно, че юристката всъщност е най-високоплатената майка в държавата и ще прибере майчинство в размер на 36 хиляди лева само за първата година от раждането на детето си. Сумата е завидно висока заради високите доходи, които Лена е получавала, преди да забременее.






ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето го бебето на Лена Бориславова (Снимки) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!