Парче бетон от мост разби главата на жена в София

INTRIGI.BG

Парче бетон разби главата на жена, докато излиза от колата си. Инцидентът е станал на 30 май под моста на ул. ,,Тинтява“ в София. Парчето бетон, ударило младата жена, е било с размерите на мобилен телефон.

„Преди около две седмици в обедната си почивка отидох до колата си, която беше паркирана под моста, за да си взема нещо от нея.

В момента, в който затворих вратата – отгоре падна върху главата ми парчето бетон. Веднага потече обилно количество кръв“. Това разказа пред „Нова“ пострадалата Ванеса Мицкас.

По думите ѝ тя се обадила веднага на Спешна помощ. В същото време наблизо минавали няколко момчета, които веднага се отзовали и помогнали. „Искам много да и благодаря за оказаната помощ и съдействие. Обадихме се на майка ми, която работи наблизо и дори дойде по-бързо от Спешна помощ.

Линейка се появи след около 20 минути. А аз настоявах да ги изчакаме, защото знаех, че ще могат да ми помогнат още на място, тъй като кръвта беше много. Поне 5-6 разговора със спешните медици съм направила само аз. Младежите с мен също им звъняха. Дори баща ми, който пътуваше от Елин Пелин – също им се е обаждал“, сподели тя.

Ванеса подчерта, че докато баща ѝ пристигне, на място дошла патрулка, а служителите на реда правели оглед. „В крайна сметка Спешна помощ не дойде. Баща ми ме закара до най-близката болница“, подчертава тя.

Младата жена заяви, че вече е предприела необходимите действия, за да потърси правата си.

От Столичната община отговориха, че веднага след получаване на сигнала са изпратили авариен екип, който да обезопаси съоръжението. След направения оглед е направено и обрушване на нарушеното бетонно покритие.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Парче бетон от мост разби главата на жена в София - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!