Нов обрат! Знакова водеща взе решението

Стандарт Новини

Наше знаково лице от екрана съобщи за нова промяна в живота си.

Правя втора решителна крачка с чисто нов проект, зад който заставам с името си - моето кътче, което събира целия ми професионален път дотук. Разказва за мотивацията ми да работя като комуникационен експерт и да създавам стойностно съдържание, което вдъхновява.

Душата на журналиста няма покой, тя винаги търси своето бяло платно, върху което да рисува с думи, кадри и въздействащи послания. Това е моят начин да продължа като творец, написа бившата телевизионна водеща Биляна Гавазова във Фейсбук.

"Първият ход беше създаването на B&T Communications преди година и половина. Един от най-динамичните и разтърсващи периоди в живота ми. В професионален план – зареждащ и силно вдъхновяващ, а в личен – период на израстване. Белязан с много нови хора, които идват, за да ти покажат, че сам си за никъде! По-силно от всякога вярвам в силата на екипната игра и в достойнството на доброто партньорство.

В новия сайт www.blyanagavazova.bg събрахме част от най-вдъхновяващите ни проекти, които реализирахме за този кратък период от време. Имаме шанса да работим с истински лидери и успешни предприемачи, които ти дават заряд да мечтаеш и сбъдваш. B&T Communications си има нов дом и това е www.bilyanagavazova.bg.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Нов обрат! Знакова водеща взе решението - Любопитно — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!