Николай Марков: бТВ, проклети да сте! Няма да ви стъпим!

Glasove.com

Николай Марков, "Величие" във Фейсбук: 

Първата телевизия, която получава червен картон от нас е БТВ! Проклета да е.

Заради системни манипулции на общественото мнение, разпространяване на невярна информация и непрофесионализъм от страна на медията, депутатите от ПП " Величие" няма да дават интервюта и коментари на псевдожурналистите от тази телевизия. Предприемаме ефективни действия за защита на личното достойнство и чест на 100 000 наши избиратели, които стават ежедневни жертви на медийните обиди и тормоз. Знаем поръчителите, нека и те се приготвят за ада.

БТВ, вие ще изгубите тази битка! А след това и войната.

Предполага се, че реакцията на Марков е заради този репортаж за Исторически парк на Ивелин Михайлов, който бТВ излъчи в неделия: 

 

По-рано, пак във Фейсбук, Николай Марков заплаши БНТ, bTV и Nova, че скоро формацията му ще обяви тотален бойкот на националните телевизии и хора от неговата партия няма да приемат участия в трите ефира. 

Той отказа да назове конкретна причина за решението си, но намекна, че изброените по-горе медии целенасочено рушат имиджа на "Величие" и по този начин не уважават избора на близо 100 000 гласоподаватели, припознали новата партия за своя. 

"Последно предупреждение! Ако Националната телевизия, БТВ и Нова Телевизия не спрат веднага целенасочената си поръчкова дейност срещу ПП "Величие", ще бъда принуден да взема релевантни мерки. Изборите свършиха и освен, че тези медии-бухалки лъгаха през цялото време с фалшива поръчкова социология, днес вече се превръщат в копия на мафиотската политическа власт. Това не е журналистика! Журналистът не може да заема политическа позиция и да я защитава в ефир, както и да обсъжда непроверени от самата медия данни. Но те го правят в пълни мащаби и стават палачи на неосъдени човешки същества", коментира Марков, вероятно визирайки вчерашното изказване на Румен Петков от АБВ, в което той твърди, че Марков е осъден и не може да бъде морален стожер на обществото в парламента.  

 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Николай Марков: бТВ, проклети да сте! Няма да ви стъпим! | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!