За кого гласува Лили Иванова? (Снимки)

Retro.bg

Естрадната прима предпочете хартиените бюлетини

Лили Иванова не изневери на традицията си да гласува привечер. Както е известно, естрадната прима не става от сън преди 13 часа, когато няма репетиции и независимо дали изборите са през лятото, през есента или зимата, тя твърдо спазва своя час и отива да пусне бюлетина чак в късния следобед.

Лили Иванова винаги е гласувала и смята, че това е неин граждански дълг. Облечена в черен клин с черна блуза и с дълго бяло сако, естрадната прима гласува на 9 юни към 17:30 часа и за Народно събрание, и за Европейски парламент. Певицата предпочете да пусне хартиени бюлетини в двете урни.

Лили Иванова по традиция даде своя вот в Националното музикално училище в София. Винаги след това тя публикува снимки в личния си профил в социалните мрежи. Певицата не пропуска да благодари на членовете на секционната избирателна комисия, които винаги я посрещат с цветя. Този път от СИК подариха на естрадната легенда бяла роза, която напълно бе в тон с бялата ѝ одежда.

„Благодаря на членовете на 32 СИК в НМУ „Проф. Любомир Пипков“ за уважението и отношението!“, написа певицата под фотосите във фейсбук.

Лили Иванова публично не е коментирала политическите си пристрастия, но според запознати тя симпатизира на ГЕРБ и най-вероятно гласува за тази формация. Неслучайно лидерът на партията Бойко Борисов не пропуска да изпрати цветя, подаръци и поздравителни картички за всички лични празници на примата. Всъщност Лили е особено близка с бившия здравен министър и кандидат-депутат от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов. Двамата са приятели от повече от 15 години. Проф. Ангелов много пъти е помагал на певицата като лекар и е от нейния най-близък приятелски кръг.


ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: За кого гласува Лили Иванова? (Снимки)   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!