Проф. Николай Радулов: Срам ме е, че гарантирах за Николай Марков, "Величие" е пълна с измамници

Те разполагат с много пари и трябва да се провери откъде идват, смята той

Експертът по национална сигурност заяви, че има информация за полицейски началници, които помагат при "купуването" на избиратели

Срам ме е, че гарантирах за Николай Марков да бъде назначен в моя департамент "Национална и международна сигурност" в Нов Български университет. Това заяви пред тв Bulgaria ON AIR проф. Николай Радулов, експерт по сигурност и университетски преподавател.

"Запознахме се във вашето студио. Говореше умно, въздържано, поканих го да преподава в моя департамент "Национална и международна сигурност" в НБУ. Сега вече ме е срам, че гарантирах за него и го вкарах в среда, в която може да влияе върху ума на млади хора. Студентите усетиха, че има нещо нездраво в него, оплакваха се, че не идва в часовете", сподели проф. Радулов.

Той изрази мнението си пред Bulgaria ON AIR, че новата партия на политическата сцена разполага с много пари и трябва да се провери откъде идват те.

"Напълнена е с измамници, полк. Калчев пострада, той охраняваше този исторически парк, с години не му е плащано, освен това шефът го е подлъгал да вложи 250 000 собствени средства, счупи си краката, виждам, че едно от делата е спечелено за дължимите му заплати. Това е партия, в която има някакви нечисти сметки, но многото пари ѝ позволяват да се движи напред, там има платена публика", каза проф. Радулов.

Успехът на изборите за партия "Величие" той посочи, че е благодарение основно на социалните мрежи, с използването на платени публикации, които достигат до много хора.

"Тази партия е пълна със странни хора, това не бива да ни учудва", добави проф. Радулов.

До него е стигнала информация, че полицейски началници помагат за купуването на гласове при изборите: "Те организират парите да стигнат до избирателите по един или друг начин".

Кабинет вероятно ще има, не мога да предположа колко ще е дълготраен той, най-вероятно ще е от ГЕРБ, ДПС и още някой, предполагам ИТН, които казват, че в името на света, България, и целия Космос ще участват в експертно правителство. Най-вероятно ще е краткотрайно. Това правителство, каквото и да прави, ще си навлече гнева на хората, коментира проф. Радулов, който е и член на партия МЕЧ.

По думите му по площадите на протестите е имало хора, чиято цел е била да се "набутат във властта".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Проф. Николай Радулов: Срам ме е, че гарантирах за Николай Марков, "Величие" е пълна с измамници

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!