Антония Петрова с ЖЕСТОКИ ОБИДИ към хората с паник атаки: Кифленски лиготии

INTRIGI.BG

Антония Петрова-Батинкова за пореден път си навлече хейта на потребители с нелепите си изцепки и разсъждения. Този път Тоца обиди над 20% от българите и над 30% от населението по целия свят, като заяви, че според нея паник атаките са „кифленска болест“ и „лиготия“.

Попитана от свои последователи в социалния си профил дали някога е страдала от този бич на новото поколение, тя реагира с насмешка и подигравателен тон.

„Сигурно ще обидя много хора, но цялата история с паник атаките я намирам за абсолютно несериозна. За мен това е кифленска болест и лиготия“, брутално директна беше Мис България 2009. Тя допълни, че се смята за изключително здраво стъпила на земята и организирана личност и много рядко й се случва да изпитва тревожност. „Но това да почнеш да припадаш е по-скоро търсене на внимание, както правят малките деца“, нелепо сравни Петрова.

С думите си тя напълно съзнателно обиди хиляди хора, които години наред се борят с този сериозен психически проблем. Паник атаките са обяснени и научно доказани като реални от специалисти след щателни проучвания. Установено е, че се причиняват от объркване в лимбичната система на мозъка и далеч не са безобидни, а още по-малко – следствие от липса на внимание.

Редица известни личности у нас са признавали за трудностите при справянето с паник атаките и колко жестоки могат да бъдат те. Дженифър Лопес, Адел, Опра Уинфри, Дженифър Лоурънс, Джони Деп, Катрин Зита-Джоунс и много, много други са разкривали за ужаса на паническото разстройство. Нашата Антония Петрова обаче смята всички тях за кифли.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Антония Петрова с ЖЕСТОКИ ОБИДИ към хората с паник атаки: Кифленски лиготии - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!