Слави Василев: Като нищо ИТН може да даде заден и да не влезе в коалицията на Борисов

Petel.bg

Редактор: Юлия Георгиева, кадри Нова тв

За да заяви Бойко Борисов, че ще прави експертен съвет и той няма да заеме премиерското място, значи, че е осъзнал знака, който му дадоха хората, които не гласуваха, както и този, който дадоха тези, които гласуваха - защото растат гласовете за радикални формации. 

Това коментира пред Нова тв Първан Симеонов.

Малко в повече ми идва неговият ултимативен тон, че само с първия мандат е възможно правителство. Това може да подразни, но ще видим, тези неща обикновено се оправят с времето, коментира той.

ГЕРб в момента е в паритетна позиция. Вярна, че правителството ще е на ГЕРБ и техен премиер, но подкрепата от двете по-малки партии ще е със силите на ГЕРБ, коментира доц. Георги Лозанов.

Всички говорят, че правителството на ГЕРБ ще е с подкрепата на ДПС и ИТН. Но партията на Слави Трифонов е способен, само защото се говори в публичното пространство, че това ще стане, да не го направи. Но дори ИТН да направи такъв ход, смятам, че е възможно да се намерят липсващите гласове. Вчера слушах "Величие". Той човека очевидно ще трябва да се учи бързо, иска да играе по правилата, но от него могат да дойдат гласовете, коментира Слави Василев. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - Слави Василев: Като нищо ИТН може да даде заден и да не влезе в коалицията на Борисов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!