КОШМАР: Пътници се пекоха на 52 градуса в самолет!

Телеграф

Екипажът не си мръднал пръста да помогне, стояли часове наред в адската жега

Ужасени летовници бяха принудени да се молят за оцеляването си на борда на самолет, след като температурата на борда достигна 52 градуса по Целзий.

Климатикът на полет на Mavi Gok Airlines с Boeing 737-800, от Турция за Германия, се счупи преди излитане, оставяйки пътниците ужасени за това какво ще стане с тях. Самолетът престоя на горещия асфалт близо час, повишавайки още повече температурите.

Доминик Янсен от Леер в Долна Саксония, който пътуваше със семейството си у дома след почивка в Турция, каза пред германските медии: „Когато се качихме, веднага забелязахме колко е горещо в самолета. Децата ставаха все по-шумни и по-шумни, водата на всички свършваше. Ситуацията беше много страшна Бяхме изплашени до смърт за децата си. Всички пътници бяха в паника“.

Според пътниците, екипажът не е направил почти нищо, за да помогне, а вместо това е продължил с подготовката за полета. В изявление авиокомпанията каза: „Безопасността и благосъстоянието на нашите пътници и екипаж са наш най-висок приоритет“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: КОШМАР: Пътници се пекоха на 52 градуса в самолет! - Светът - Телеграф

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!