ПП се утешиха с лукс хотел и руска баня след провала на изборите

Лидерите на партията обсъдиха тежкото поражение сред горската прохлада на родопското село Гела

Автор: Lupa.bg

Лидерите на „Продължаваме промяната“ се скриха сред горската прохлада на смолянското село Гела след тежкото поражение на изборите.

ПП изпаднаха до третото място като загубиха 300 00 гласа, а водещите лица в партията буквално се покриха като не са коментирали резултата от вота.

Мястото за изборен анализ на „Промяната“ се оказа китен и уютен хотел в сърцето на Родопите, който се слави с изискана кухня, горски лукс и руска баня.

Руската баня... ох, кеф...

Цените в хотел „Гела“ варират от 350 лева, а по-луксозните са над 550 лева на вечер

Най-доброто от градината, фермата, реката и гората - на масата

Във фейсбук профила си журналистът Николай Караколев публикува видео клипове пред хотела, в който са се настанили Кирил Петков, Асен Василев, Венко Сабрутев, Венеция Анкова, Методи Байкушев и други представители на ПП. Журналистът обаче е бил бутан и блъскан, операторите са били изгонени, техниката – блъскана. Микрофонът на Караколев е бил взет от Петьо Николов - съпругът на Любка Качакова, която е бивш министър от НДСВ, бивш зам.-министър  и общински съветник.

Наложила се е намеса на полицията, за да разрешат ситуацията и да му върнат техниката. Не без пазарлъци: „Първо триеш записите, после връщаме микрофона!“.

 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПП се утешиха с лукс хотел и руска баня след провала на изборите - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!