Kралски експерт: Хари мечтае за стария си живот, търси си дом във Великобритания

Причината: Да се вижда с приятели, които не са толкова близки със съпругата му Меган Маркъл

Според Куин периодът след отказването от кралските си задължения и преместването в САЩ, когато всичко е било ново и вълнуващо, вече е отминал. Сега Хари все по-често изпитва носталгия

Принц Хари търси собствен постоянен дом в Обединеното кралство, за да може да се вижда с приятели, които не са толкова близки със съпругата му Меган Маркъл, твърди кралският експерт Том Куин пред The Mirror.

Според Куин периодът след отказването от кралските си задължения и преместването в САЩ, когато всичко е било ново и вълнуващо, вече е отминал. И сега Хари все по-често изпитва носталгия. Експертът твърди, че на малкия син на Даяна „му липсват някои аспекти“ от живота му в Лондон и той започва да гледа на миналото „през розови очила“.

Става въпрос основно за приятелите му от армията и университета, които не го посещават в Калифорния, защото не се разбират добре с Меган Маркъл. Ето защо той иска да си намери дом в Обединеното кралство, пише Cosmo.

Затова на Хари му е толкова важно британците да продължат да плащат за неговата охрана. Бъкингамският дворец издаде указ за напускане на херцога и херцогинята на Съсекс от Frogmore Cottage, единственият им дом в Обединеното кралство, няколко седмици след публикуването на скандалните мемоари на принц Хари.

Наскоро източници, близки до двореца, съобщиха, че Чарлз III иска да сключи мир със сина си, а основната причина е, че му липсва комуникацията с внуците му - Арчи и Лилибет. 

Източник: Woman.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Kралски експерт: Хари мечтае за стария си живот, търси си дом във Великобритания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!