Помните ли момичетата от група "Антибиотика"? Вижте как изглеждат днес (СНИМКА)

Ани, Савина и Силвия зарадваха своите почитатели, като споделиха актуална снимка във Facebook

Снимка: Facebook

Ели Стоянова
Автор във Fakti.bg

Звездата на група "Антибиотика" изгря в края на 90-те години и дълго време не залезе.

Когато светът беше обхванат от манията по Spice Girls, България се радваше на хитовете на Ани, Савина и Силвия. Ако и вие някога сте си припявали "Какво е времето вътре в мен", то със сигурност би ви било интересно да видите трите красавици толкова години след края на певческата им кариера. Те зарадваха своите почитатели, като споделиха актуална снимка във Facebook.

Помните ли момичетата от група  - 2
Снимка: Facebook

Савина Петкова от години не живее в България, като в момента се е позиционирала в Остин, столицата на Тексас. 47-годишната красавица беше омъжена за Никола Киряков, ученическата ѝ любов, който почина по-рано тази година след дълго боледуване. Савина се занимава с изработване на бижута.

Силвия Симеонова още по време на съществуването на групата започва да излиза с футболиста на "Славия" Филип Илков, който днес е треньор. Двойката има дъщеричка, Матея.

Чернокосата Ани гледа трите си деца, продава чай за отслабване и стопанисва детокс център в Хисаря, пише "България Днес".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Помните ли момичетата от група Антибиотика? Вижте как изглеждат днес (СНИМКА) ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!