Нови разкрития: Оказа се, че детронираната Мис България Елизабет Кравец дължи 20 бона на... СНИМКИ

Скандалът с отнетата корона от българката с украински корени Елизабет Кравец се разраства сериозно, а наскоро стана ясно, че красавицата сама си е виновна за тези последствия.

"Много трудно взехме това решение", споделя Ирина Папазова, която притежава търговската марка пред "Галерия". И добави с категоричност: 

"Аз съм тази, която може да й разреши или забрани да ползва тази марка. Вече й е забранено да се именува с титлата "Мис България". По думите на Папазова, Елизабет има подписани договори и клаузи, които още не са изпълнени от нея. Освен това се оказа, че тя "от месеци не контактува с нас, просто защото не си вдига телефона".

"Щом иска, да го направи, има това право", репликира я Ирина Папазова, която споделя също, че още първият й ангажимент е бил проблемен и тогава на нея й светнала червената лампичка. Елизабет започнала да си урежда сама сесии и да "работи частно".

Според Папазова възможно е причина за това й държане и абсолютното своеволие, което тя показвала, да е продиктувано от нейния нов приятел. Всъщност тя е в 12 клас, но в момента живее в Пловдив, откъдето е гаджето й Атанас Пелтеков.

"Напълно вероятно е той да й дава подобни съвети", твърди още Папазова.

Красавицата, в чиито вени тече смесена кръв се е залюбила с инфлуенсъра, влогър и спортист, познат в социалните мрежи като Hyper Kong. Атанас, който се занимава със създаване на видео съдържание, има над 350 000 последователи в интернет.

Нападнаха Мис България Елизабет Кравец, тя призна нещо много интимно

Освен това е и създател на собствена марка дрехи, набираща все по-голяма популярност. Инфлуенсърът е със завидни финансови възможности и живее в огромна къща в Пловдив. Автомобилите в гаража му са на стойност няколко милиона лева.

"Пращал съм й съобщения, в които съм й казвал, че ако не спазва задълженията си съм длъжен да я уволня. Всичко беше ясно и тя го знаеше. Сега ни дължи неустойки, ние на нея 3000 евро за изпълнен ангажимент, а тя на нас около 20 000 евро", заяви лицензодържателят на конкурса Гаел Бонел Санчес./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Нови разкрития: Оказа се, че детронираната Мис България Елизабет Кравец дължи 20 бона на... СНИМКИ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!