"Величие" за среща с Борисов: Няма проблем

Не сме заключили вратите за всичко, заяви лидерът на партията Николай Марков

Снимка: БГНЕС

Милен Ганев
Главен редактор във Fakti.bg

Лидерът на партия "Величие" Николай Марков би се отзовал на покана за разговор от страна на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но само за да чуе какво предлага, предаде БНР.

"Ако са предварителни сондажи, за нас няма проблем да водим разговор. След като сме поели парламентарна отговорност, ние не сме заключили вратите за всичко, така че ще го изслушаме най-малко".

По повод проверката на НАП по сигнали за финансови злоупотреби във фирми на Ивелин Михайлов, създателят на "Исторически парк" и част от "Величие", той заяви, че до петък ще плати дължимите 300 хиляди лева към хазната.

Също така отправи призив към директора на агенцията Румен Спецов:

"Накарах счетоводителя да направи едно изчисление за последните три години - ние сме платили в заплати, осигуровки, данъци, авансови вноски по данъци, приблизително 10 милиона (лева) от тези фирми, които имат 300 000 лв. задължения.

В същия момент господин Румен Спецов беше уличен преди години, нали което е законно, но неправилно - че е продал своя фирма със задължения за милион и 100 хиляди. И г-н Румен Спецов за този милион и 100 хиляди, за който замълча тогава, нали той се занимава с добавки, културист и други неща, няма значение... Това са пари, данъчни към държавата, нека да ги върне с лихвите", коментира Михайлов.

Днес Николай Марков и Ивелин Михайлов се срещнаха със жители на Панагюрище.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Величие за среща с Борисов: Няма проблем ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!