Борисов става на патриаршеските 65 и къса веригите на онемяването си с молба към

Би Нюз

Борисов изпадна в ступор след отчайващите изборни резултати, които го оставиха с празни ръце. А само преди седмца обещаваше на своите да взима мандата от Радев и пак да става премиер. Надяваше се на поне 15% разлика с вторите от ПП, а сега има само 10-15 мижави депутати повече от втория, приятеля си Пеевски.
Борисов утре ще говори след гузното си четиридневно мълчание. Ако не се брои организираното от Пеевски посещение на бившия премиер в една велинградска махала, в която помаците опитаха да вдигнат клюмналото му самочуствие с викове “Браво” и обръщението “г-н Премиер”.

Горчивата истина е, че Борисов е притиснат от бъдещето и от миналото си, от Радев и от Пеевски. Пеевски държи бухалката, а Радев държи бъдещето му в ръцете си. Понеже страхът му от Америка и Путин е най-голям, Борисов гледа да даде всичко шано на Кремъл, а властта му е единствената стока, която може да предложи на Прокопиев и неговите хрантутници. Те изпаднаха масово от парламента и са готови на отчаяни ходове.

Утре за благодарност на Пеевски Борисов пак ще го излъже за общо правителство и ще протегне ръка за милостиня към круширалите ПеПета и обезглавените ДеБета за коалиция с тях. Ако имам договорка с Прокопиев, тогава ще поканим Пеевски и Слави за преговори. Това е последното, за което Борисов се е хванал.

Борисов е наясно, че няма какво да предложи на приятелите си от жълтите павета, понеже няма нито гласовете, нито одобрението на Певвски да прави някакви псевдо или полу реформи. Разчита само на лакомията и алчността за властт на Лорер, генерал Атанасов и компания. Дори разцепени за власт, ПП и ДБ му вършат работа. Човекът на Дидо Дънката Радан Кънев също обещал съдействие. Ако няма сделка с Прокопиев, Борисов щял да хвърли кърпата на Пеевски, той да се мъчи да прави правителство на “евроатлантическите отговорности”.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Борисов става на патриаршеските 65 и къса веригите на онемяването си с молба към ППДБ и Прокопиев за нова Сглобка - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!