Един от шефовете на "Величие" заговори за държавен преврат

Автор: БЛИЦ

Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро! Обявявам нулева толерантност към замесените, каза още Марков

Официално изявление! Изборите за 50-о НС в Република България бяха фалшифицирани от "Информационно обслужване" АД по поръчка, което е държавна структура. Това написа в профила си във Фейсбук един от лидерите на феномена на изминалите парламентарни избори  - партия "Величие". 

Ето какво написа още той: 

Причината за блокирането на преброяването през нощта и създадения невиждан досега хаос са ВИСОКИТЕ ПРОЦЕНТИ ПОДКРЕПА ЗА ПП "ВЕЛИЧИЕ". Ще разкрия цялата схема на измамата, поръчителите, изпълнителите и логистиката - засечени по време и място.

Това деяние е съставомерно по смисъла на Наказателния Кодекс. Освен тази отговорност замесените лица ще поемат и другата, за която предупредих. Няма да отстъпя нито крачка от Истината, дори това да ми струва живота. Обещах на последователите си Справедливост и те ще я получат, защото никой повече не иска да бъде заложник на мафиоти. И няма да бъде.
--------------------------------------------
Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро! Обявявам нулева толерантност към замесените.
--------------------------------------------
С това престъпление срещу избирателните права на гражданите беше извършен организиран държавен преврат чрез пълна фалшификация на изборите резултати.

Последващата хистерия от страна на политици, политолози и социолози е подготовка за следващ удар срещу избирателите и естествените лидери на ПП "Величие"- Марков и Михайлов.

Бъдете готови за обявяване на гражданско неподчинение в защита на Истината! В защита на вашия вот.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Един от шефовете на "Величие" заговори за държавен преврат

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!