Величие изненада Виктор Николаев! Как се пазят

Стандарт

Николай Марков каза и за частната армия

Продължават коментарите и анализите за голямата изборна изненада от нощта.

"Олигархията прави внушенията, че имаме частна армия."

Това каза в „Здравей, България“ Ивелин Михайлов от партия „Величие“, след като водещата Мира Иванова го пита дали е вярно, че в село Неофит Рилски активисти от новата политическа сила, която ще е парламентарно представена, създавали формация с паралелни военнизирани структури, оборудвани с оръжие и с комуникационна техника и тежки камиони.

„Ето това е едно от внушенията които се правят, за да убиват частния бизнес. Когато има някакви интереси срещу тези на олигархията, се създават такива слухове“, отговори бизнесменът-политик. 

Виктор Николаев обаче изтъкна, че към вътрешният министър имало въпрос за „Български юнак“ и за това, че ставало въпрос за военизирано крило, а гостът в студиото поясни, че това е спортен клуб „Български юнак“ и не можело да се говори за него, че бил гръбнак на частна армия. Организираме маратони и др. подобни прояви в него, обясни Михайлов. 

Имаме много бизнеси, призна той, а след това отрече „Историческият парк“ да е пирамида. 

"Историческият парк е приключил със своята изграждаща дейност през 2019 година. Оттогава няма продаване на акции. Всичките акционери се събраха през 2024 година и казаха, че не са излъгани", заяви бъдещият депутат. 

На въпроса дали има хора, които теглят кредити, за да може да се включат в схемата и търсят други, които да застанат на тяхно място, той отговори с „не“. 

„Финансираме се с търговска дейност и строителство на сгради. По този начин финансираме и кампанията си“, уверява той.

„Ние сме близо до хората, които искат да свършат работа. В страната има много хора, които заявяват позиции, но вършат малко работа. Искаме да спрем с формирането на нови политики и създаването на нови закони и да следим за спазването на старите”, обясни Ивелин Михайлов.

На въпроса дали има оръжие, той отговори, че има електрошок за защита. 

Ние знаем конкретните проблеми и искаме НС, като орган, който трябва да контролира изпълнителната власт, трябва да установи защо се случва това нещо. Имаме конкретни идеи и предложения. Основната ни функция е да работим за България. До момента не сме видели някой да прави това”, подчерта Михайлов.

„Външната политика не е важна. Хората не умират тук от глад и унижения заради това, а заради безобразията, които се вършат във всички системи“, каза пък лидерът на „Величие“ Николай Марков.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Величие изненада Виктор Николаев! Как се пазят - Политика — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!