Яни Янков си тръгна малко преди последната битка в Zvezdе Granda

Лайф.dir.bg

Перничанинът показа класа и нечуван талант

Предаването вълнува родната аудитория заради отличното представяне на талантливия Янко Янков. 27-годишният перничанин надви жестока конкуренция, за да си осигури участие в последния, 14-и кръг от състезанието. Той е първият българин, достигнал до финала. Яни направи фурор сред феновете не само у нас, но и в съседна Сърбия, пишат Vesti.

В надпреварата за титлата се впускат общо 20 талантливи певци, които се пребориха за място на големия финал. За последно на сцената своите изпълнения ще представят 10 мъже и 10 жени, като само един от тях ще спечели голямата награда. Яни Янков излезе под номер 5.

Снимка: Стопкадър - Zvezde Granda

Снимка: Стопкадър - Zvezde Granda

В големия финал на Zvezde Granda Сърбия има петима представители, Босна и Херцеговина деветима, Северна Македония - трима, Хърватия - двама и България - един - Яни.

"За мен фактът, че стигнах дотук, е една огромна победа. Щастлив и удовлетворен съм от представянето си, просто защото Zvezde Granda е един изключително труден формат за всеки участник. Първият предварителен кръг беше още на 6 юни 2023 г. Така че вече е минала цяла година, откакто влязох в битката", сподели българинът.

Снимка: Стопкадър - Zvezde Granda

Снимка: Стопкадър - Zvezde Granda

"Покрай участието ми в Zvezde Granda виждам едно обединение и сред българите. Толкова много хора ми писаха и звъняха да ми пожелаят успех и да ми кажат, че се гордеят с мен. Затова ще кажа пак: дори да не спечеля, за себе си аз вече съм победител", каза талантливият музикант.

Янков завърши участието си точно преди последната битка, въпреки любовта на зрителите, победата се определя от смс-и.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Яни Янков си тръгна малко преди последната битка в Zvezdе Granda | Лайф.dir.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!