Сигнал: София заприлича на джунгла (СНИМКИ)

Автор: Lupa.bg

Читатели на Lupa.bg не спират да се оплакват от храсталаците и тревата, която на места е над метър

Положението с неокосената трева в София вече излиза извън контрол. В последния месец читатели на Lupa.bg не спират да се оплакват от храсталаците и тревата, която на места е над метър. 

"Тревата в градинките и общинските площи не е косена от есента на минлата година. На снимките се вижда колко е голяма неокосена част. Минали години никога не е била толкова много. Навсякъде има кърлежи и бълхи, въобще не е пръскано" - коментират жители на столичния квартал "Манастирски ливади", където роптаят, че нямат никаква връзка с кмета на район "Витоша" Зарко Клинков.

"Толкова трева, комари и кърлежи никога не е имало, абсолютна безстопанственост и анархия, лошото е че остават още много години мандат на безхаберниците. Район "Витоша", Столична Община се взеха много насериозно, дори не смятат, че е необходимо да отговарят. За работа да не говорим-за нищо не стават. Надявахме се на промяна, която уви, няма да се получи" - пишат граждани във фейсбук.

Гражданите настояват да се вземат незабавни мерки за косене на тревните площи. Проверка на Lupa.bg показа, че положението е сходно и в доста други квартали на София, където също е занемарена буйната растителност. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сигнал: София заприлича на джунгла (СНИМКИ) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!