Сензационно! Ружа Игнатова се крие в Русия и е издала на Путин всички схеми на българските олигарси и политици!

Би Нюз

Путин пази Ружа Игнатова и държи с компромати родни политици и топ олигарси. Залогът е голям! 5- 6 милиарда в биткойни и много информация за финансови и престъпни схеми. Възможно е д-р Ружа да е ограбила именно родния политически и криминален елит, а не американските и британските данъкоплатци, докато е водила луксозен живот в Дубай и поддържаше най-скъпите офиси в София.

Криптокралицата Ружа Игнатова не е мъртва, а се намира в Русия, където има хора, с които я свързват престъпни схеми. Това твърди журналистът Йордан Цалов, който работи в британската медия Би Би Си. Измамените от криптокралицата Ружа Игнатова и схемата „УанКойн“ не търсят парите, които са вложили в измамната схема, в която потънаха 4,5 милиарда долара. Това установява разследване на британската медия.

Йордан Цалов, който работи за Би Би Си каза пред БНТ, че вложителите вероятно са част от по-голяма измамна схема, през която се препират пари на мафията.

Ако Ружа е прала парите на БГ мафията от политици и олигарси, тя е изтъргувала цялата информация на Путин за тях. И вероятно си е платила пребогато престоя си до живот в Москва. Това обяснява и изнервеността на цялата “евроатлантическа” политическа класа у нас към Путин. Има и версия, че Ружа е била убита именно заради това, подробности ще изнесем утре. В България има голям страх от темата с “Ружа” в МВР, прокуратурата и парламента. Дали Путин вече не разполага в виртуалния портфейл на Ружа, за да финансира войната си в Украйна с него? Това обяснява раздвижването на чуждите служби и BBC, което е на късата каишка на MI – 6.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сензационно! Ружа Игнатова се крие в Русия и е издала на Путин всички схеми на българските олигарси и политици! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!