Пилотът Румен Радев стана водолаз и изуми всички фенки с плочки и мускули като на Брад Пит на 60! (СНИМКИ 18+)

Би Нюз

Със сигурност враговете му начело със закръгления и застаряващ бивш плейбой Борисов, неблагодарният шарен джендър Кокорчо Василев и могъщият Пеевски днес са се пукали по шефовете от яд при вида на плочките по корема и изпъкналите мускули на Румен Радев!

В деня за размисъл президентът Румен Радев се включи в почистване на морското дъно край остров Света Анастасия.

Инициативата е организирана от сдружение „Приятели на морето“. Една от целите е не само опазването на околната среда, но и привличането на повече подводни туристи.

„Опазването на прекрасната българска природа е наша обща отговорност и аз съм изключително благодарен на водолазите от Сдружение „Приятели на морето“, които ме поканиха заедно да почистим морското дъно около остров „Света Анастасия“, и аз мисля, че заедно можем наистина да направим много неща, включително да почистим от боклуците“, каза президентът, който взе участие в гмуркането с водолазните екипи.

До мястото, където се намира параклиса, който е 15 метра дълбочина, Радев пристигна с общинския катамаран „Бургос“.

Президентът първо разгледа подводния параклис, в който има олтар и двуметрова статуя на Света Анастасия. След това заедно с бургаските водолази почисти и морското дъно от боклуци.
„Трябва да се грижим за нашата красива природа, много съм благодарен на хората сдружение „Приятели на морето“ за поканата и затова, че мога лично да се включа в почистването на морското дъно. После свали неопреновив костюм, за да демонстрира мускулите си като на Брад Пит в добра форма, който пъчи мускули и на 60 години.

Облечен в прозрачна тениска и даже гол до кръста, за да демонстрира корем и бицепси, Радев сподели, че за първи път се гмурка с водолазно оборудване в района, но като съпруг на бургазлийка често се е гмуркал само със шнорхел край Бургас.

„Остров Света Анастасия се превръща в едно прекрасно място и привлича все повече туристи. Радвам се, че има и млади хора сред водолазите, така че да опознават от всички страни нашето прекрасно Черноморие. Имаме прекрасни условия за подводен туризъм, за подводна архиелогия, надявам се това да бъде още един клон на нашия туризъм, който се предлага“, заяви Румен Радев.

По-късно днес Радев получи сертификат за островитянин, връчен му от губернатора на остров Света Анастасия Павлин Димитров. Това е първото посещение на президент на острова край Бургас от новата история.

Радев пристигна на острова с извънредния курс на кораба Бургос, с който до острова са придвижиха водолазите от сдружението „Приятели на морето”.

Този уикенд е посветен на чистотата на Черно море. Водолази от бургаското сдружение „Приятели на морето“ се събират за пореден път, за да почистят от отпадъци акваторията около остров Света Анастасия.

Румен Радев, Брад Пит и Бойко Борисов по на 60 години. Снимката на Бойко е по – стара, защото сега е на 65 (след 4 дни ги навършва).

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пилотът Румен Радев стана водолаз и изуми всички фенки с плочки и мускули като на Брад Пит на 60! (СНИМКИ 18+) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!