Бойко Борисов в стрес (Снимки)

Лидерът на ГЕРБ напълня около вота

автор
Ретро

Бойко Борисов претърпя поредно поражение в дългогодишната си борба с килограмите, коментират потребители в социалните мрежи. Лидерът на ГЕРБ явно е качил някое друго килце от стрес покрай предстоящите избори на 9 юни.

Гешев се появи като Хан Крум и направи скандални твърдения за Бойко Борисов и торби с кеш

Преди няколко дни се състоя предизборна среща на ГЕРБ в Пловдив с над пед хиляди симпатизанти, дошли от цялата страна. Това, което направи впечатление на мнозина, е, че техният лидер, изглежда, се е отпуснал и от напрежението преди вота е започнал да си хапва малко повече.

На кадри в социалните мрежи се вижда как бившият премиер е недоволен и намръщен, докато върви под яркото слънце, а на други кадри се забелязва колко е доволен, докато стои седнал. Изглежда, Борисов е свел до минимум движението и се е отдал изцяло на ангажиментите си покрай изборите, което се отразява зле на физическата му форма.

Въпреки че е дългогодишен спортист, Борисов в годините е признавал, че трудно устоява на кулинарни изкушения, особено ако са домашно приготвени. Сред любимите му ястия се нареждат гювеч, шаран плакия, телешко и дивеч. Понякога си позволявал да хапва и сланина, но само по Коледа и в малки количества.

Лекарят му е забранил отдавна мазните храни, защото от тях се вдига кръвно. Към сладкото също не посягал, изключение правел единствено за баклавата, която от дете е любимият му десерт. Засуканите и модерни гурме ястия не били по вкуса на Борисов, предпочитал традиционната българска кухня.

Лидерът на ГЕРБ твърди, че не бил факир в кухнята, но типично по мъжки бил майстор на скарата.


ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бойко Борисов в стрес (Снимки)     - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!