Княгиня Калина шашна с нова визия

автор
Ретро

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски княгиня Калина се появи на официалната церемония по пренасянето на тленните останки на Фердинанд I в двореца „Врана“ преди дни и изуми всички с новата си визия.
Тя пристигна със съпруга си Китин Муньос, облечена в ежедневно облекло на известна световна марка вместо с очакваната черна рокля.

Присъстващите бяха шашнати от мускулестото тяло на княгинята, което наподобява физика на културист. Калина притежава впечатляващо силни ръце, вероятно резултат от тежки тренировки във фитнеса. Досега не беше известно, че тя има толкова дълбока ангажираност към физическата подготовка, и не бе известно, че е толкова отдадена на спорта.

По-ежедневният тоалет не успя да скрие изразените мускули на княгиня Калина и породи множество въпроси от самото начало. Каква е точната причина щерката на Симеон да изглежда по този начин, не е ясно. Предвид дискретността на семейството по отношение на личния живот едва ли биха споделили повече подробности. Актуалната визия на Калина коренно се различава от сравнително по-романтичния ѝ и нежен образ отпреди години.

Погребалната церемония бе повод тя да се появи публично и за пореден път да провокира обществения интерес.

На следващия ден, когато тленните останки на Фердинанд бяха положени в криптата на царския дворец „Врана“, княгинята бе в класическо черно облекло.

Напоследък името на Калина Сакскобургготска беше замесено в скандали покрай инцидента, при който я хванаха да шофира след употреба на алкохол край резиденцията „Царска Бистрица“. По думи на съпруга ѝ Китин Муньос причината за това била, че Калина била много разстроена, тъй като загубила едно от кучетата си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Княгиня Калина шашна с нова визия   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!