Линда на Киро хлопна кепенците на сладкарничката и нахлу с бизнеса си в големите търговски вериги!

Би Нюз

Линда не е само момичето от кухнята в безумния клип на Кирил Петков и липсващото звено от парапетната история с Лена.
Политическата кариера на Просто Киро запада главоломно и рязко заедно с потъващия му рейтинг, но фамилният бизнес явно расте. Жена му Линда от проста сладкарничка с космически цени се издигна до доставчик на сладкарски изделия, хляб и тестени безглутенови вкусотии на големите търговски вериги, където се въртят обороти от милиони.

Screenshot

Ето репортажа на журналиста Григор Лилов във фейсбук от мястото на събитието.

Експремиерша:
ФИНАЛ НА МАЛКИЯ БИЗНЕС?
Линда – съпругата на Кирил Петков затвори сладкарницата си, намираща се в центъра на София – на ул. „Сан Стефано“ № 15.
Бившата премиерша правеше екологични за здравето вкуснотии – безглутенови и беззахарни сладки, торти, козунаци.
Във Фейсбук профила на магазинчето – Amelie Sweet Shop, последният пост е от 2 май. Иначе последователите не са малко – 14 000, което обаче отдавам на партийна вярност предвид оборотите на продавалницата.
Отзивите са смесени, но тези, които се оплакват, че не е толкова вкусно спрямо цените май не съобразяват, че сладкарските изделия и козунаците са без глутен и без захар.

Изводът е, че дори популярността на една експремиерша не върши работа. Дори и да е намерена незаета ниша на пазара. Малкият бизнес у нас е зависим от равнището на потреблението – т.е. от беднотията на българина. И зависим от големите бизнеси, които или са му доставчици или направо му изяждат хляба.

Дора Недкова Дамелоди обаче е по – информирана и поправя автора с автентично инфо от търговската мрежа. “Мдааа. А от известно време във Фантастико, в Младост 1, има няколко вида хляб с нейното име, със закваска… Явно бизнеса й се преориентира.”

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Линда на Киро хлопна кепенците на сладкарничката и нахлу с бизнеса си в големите търговски вериги! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!