Тежка корона: Ето как Ирина Папазова постави на място Мис България Елизабет Кравец!

Скандалът, който съпроводи неизбежно отнетата титла на Мис България Елизабет Кравец, продължава да ескалира и да провокира коментари в публичното пространство. Съвсем друг фокус обаче внася мнението на Ирина Папазова, която е собственик на правата за елитния моден конкурс у нас.

Думите й, публикувани в пост в социалните мрежи, са директни и вече предизвикват дискусии в социалните мрежи. А как ще отвърне, ако го направи изобщо, самата Елизабет Кравец, предстои да разберем в следващите дни.

А ето и какво гласи поста на Ирина Папазова във фейсбук:

"Във връзка с това интервю, искам да кажа и аз на следващите участнички, че наистина трябва да внимават с подводните камъни, най-вече с най-големия -тънките сметки!

Конкурсът Мис България е с 105 годишна история, малко неща в България могат да се похвалят с такава история, а от 35 години при нас. За този конкурс са дадени много време, сили, средства, пот и кръв, и повярвайте ми, след това няма как да дадем на някое момиче короната и тя да си прави каквото си иска, никакъв шанс!

Затова да внимавайте, когато се явявате! Неслучайно първото нещо, което ви питат, е дали короната е тежка! Неслучайно обясняваме, че не е достатъчно само красота да си Мис България. Красиви момичета, колкото искаш! Мис България е една голяма отговорност!

Отговорност към организатори, отговорност към спонсори, отговорност към клиенти, отговорност към медии, отговорност към социални каузи, отговорност към много момичета, на които ставаш идол. В някои държави Миските нямат право дори да се женят и забременяват две години след конкурса.

Така че, скъпи момичета, внимавайте с подводните камъни!

Използвайки този пост, искам да конкретизирам и, че нямам нужда от договор да дам титлата Мис България, както и да я отнема. Тази така наречена титла, корона… е всъщност търговска марка и мога съвсем свободно да решавам кой и кога може да я ползва и кой не. Госпожица Кравец можеше да я ползва до 03.06, от тук нататък ще се ползва от Илияна Борисова, която и ще изпълни, неизпълнените от Елизабет ангажименти, като Мис България", завършва поста си Папазова./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тежка корона: Ето как Ирина Папазова постави на място Мис България Елизабет Кравец!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!