Нана: Снимките на къщата ми са фейк! Моята е много по-луксозна (ВИЖТЕ)

Каролина Церовска, HotArena.net

„Появиха се по сайтове снимки на моята къща в Америка, но това не отговаря на истината. Мога да твърдя, че нашата къща, която си купихме, е по-хубава, голяма и модерна. Живеем на Маями бийч, на осем минути пеша от плажа.“

Това разкри бившата водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш, която едва ли не се обиди на онлайн изданията, затова че са я „насадили“ в малка и неугледна къща в Маями. А сайтът Интриги.бг показа реалните снимки.

„В Маями имаме пет спални и шест бани. Къщата е заобиколена от двор. В предната част е басейнът, а в задния двор имаме прекрасна градина, където е и барбекюто. Иначе казано, става и за купони, и за приятелски вечери. Общо взето къщата е достатъчно голяма, когато имаме гости, особено с преспиване, да не си пречим“, разкри Нана пред "Галерия".

Имотът се намира само на 8 минути пеш от плажа, а единствените снимки на къщата отвътре са от живото излъчване по Нова ТВ преди няколко месеца, когато Нана поздрави екипа на „Съдебен спор“ от дома си в Маями.

И пентхаус в Марбея!

Но това далеч не е единственият луксозен палат, с който семейството разполага. Нана и съпругът й Джонатан Гладуиш имат и пенхаус в Испания, в модерен район на Марбея, където е пристанището Пуерто Банус.

Целият втори етаж е с една огромна тераса, от която се открива прекрасна гледка към морето и града. Марбея е доста скъпа и луксозна туристическа дестинация, където редица популярни личности ходят само за да демонтират висок стандарт.

И ако се чудите как Нана и семейството й си позволяват подобен лукс, при положение, че Нана е безработна, ще ви изненадаме – съпругът й Джон също не работи! Всъщност мъжът на бившата водеща се превръща в мултимилионер, след като преди време продава бизнеса си срещу огромна сума, с която могат да живеят още дълги години.

„Ние просто решихме, че каквото сме постигнали дотук в професионален план, за нас е задоволително и можем да си позволим да предприемем тази стъпка да се оттеглим от активна кариера. Цялото семейство обичаме топлото време. Затова през зимата сме в Маями, а през лятото - в Марбея“, хвали се Нана.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Нана: Снимките на къщата ми са фейк! Моята е много по-луксозна (ВИЖТЕ) - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!