Златимир Йочев с шокираща версия защо отнемат титлата на Мис България

Скандалът с отнемането на короната на Мис България Елизабет Кравец развълнува дори водещите на сутрешния блок на а bTV Златимир Йочев и Мария Цънцарова. 

Йочев проведе собствено разследване и изнесе неоспорими факти, заради които организаторите на конкурса отнемат правото на Кравец да бъде една от миските на България. Неговите думи внесоха сериозен смут и ако в действителност това е причината да й отнемат правата на миска, то организаторите си навличат много сериозни проблеми. 

„Става дума за любов. Тя има връзка с едно момче от Пловдив, който е много известен инфлуенсър. Той обаче е с такъв имидж, който очевидно не съвпада с възгледите на организаторите на конкурса Мис България. Между редовете се чете, че не са съгласни тя да се снима в негови клипове, а да не изпълнява задълженията си към тях, като носителка на титлата”, разкри Йочев.

„Така е с инфлуенсърите...”, заяви иронично Боби Лазаров, който е известен с пренебрежението си към влиятелните в социалните мрежи.

Златимир Йочев обърка името на приятеля на Елизабет Кравец. Според него това е Александър Палтеков, а всъщност истинското му име е Атанас Пелтеков.

Цънцарова пък каза, че е разочарована от случката и директно хвърли вината върху Пелтеков. „Толкова красиво момиче, а намериха начин да му отнемат титлата... Лоши момчета! Все се появява някой да развали нещата”, коментира водещата./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Златимир Йочев с шокираща версия защо отнемат титлата на Мис България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!