Кирил Петков и Денков бракониерстват в ловните полета на Пеевски и ДПС в Турция! Коткат яко башканите на Истанбул и Бурса (СНИМКИ)

ПеПетата катастрофираха в България, но налазиха предизборно съседна Турция в опит да компенсират тежките си електорални загуби на жълтите павета с гласовете на традиционния електорат на ДПС. Ще гласуват ли българските турци за Кирил Петков вместо за Делян Пеевски и бащицата на ДПС д-р Ахмед Доган?

Срещнахме се с нашите приятели от БАЛ-ГЬОЧ. Хвали се Киро. Говорихме, че единственият начин българските турци в България да просперират е да са свободни, да са незавсими и да живеят в една нормална европейска държава. А общността на българските изселници вече има нови приятели от ППДБ. Ще работим заедно и ще подобрим моста между тях и България. Това е началото на едно дългосрочно приятелство и парньорство. Благодаря и на г-н Бозбей, кмет на Бурса, за приятелското посрещане и приятния и важен разговор.

От Промяната се хвалят, че на техните снимки с кмета на Истанбул Екрем Имамоглу се вижда и българското знаме за разлика от снимките на Борисов с Ердоган, на които се виждало само турското.
От ПП очакват да направят пробив срещу ДПС за парламентарните избори.
Странно е, че от ДПС все още нямат публични предизборни прояви в съседна Турция, въпреки активната кампания на терен в смесените райони от страна на новите им председатели Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

Очаква се мощно изригване от страна Делян Пеевски, чиято партийна чест Киро Петков опита да уязви.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кирил Петков и Денков бракониерстват в ловните полета на Пеевски и ДПС в Турция! Коткат яко башканите на Истанбул и Бурса (СНИМКИ) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!