ТОВА ТЯ ЛИ Е? Виктория от „Ергенът“ си оправи зъбите (СНИМКИ Преди и след)

Риалити героинята вече може да се похвали с холивудска усмивка

Каролина Церовска, HotArena.net

Една от най-хейтваните и подигравани участнички в „Ергенът 3“ Виктория Асенова си взе забележка след критиките и започна с подобренията по външния си вид. Още преди два месеца Виктория се зарече, че ще коригира усмивката си, тъй като именно жълтите й и криви зъби бяха тема номер 1 сред хейтърите.

В кратко видео тя показва как е избелила усмивката си и тя вече е красива и сияйна, пише Intrigi.bg.

Вики не крие, че негативните коментари, които е прочела за себе си, дълбоко са я обидили и дори е плакала. След това обаче бързо се е съвзела и е решила да не са самосъжалява, а да почерпи от градивната критика.

В този ред на мисли скоро „момата“ трябва да се подложи и на ринопластика, тъй като носът беше другото нещо от визията й, което бодеше очите на зрителите.

„Вече съм се поинтересувала кой е един от най-добрите пластични хирурзи в тази област. И да, ще си оправя и нослето. Никога не съм била прекалено суетна, но сега осъзнавам, че за вас, моите последователи и фенове, външността е изключително важна“, сподели Виктория.   

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ТОВА ТЯ ЛИ Е? Виктория от „Ергенът“ си оправи зъбите (СНИМКИ Преди и след) - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!