Мира Добрева пробутва щерка си в телевизията

автор
Ретро

Щерката на Мира Добрева ще става водеща в телевизията. Лора, която доскоро странеше от медийна популярност и се изявяваше единствено като инфлуенсър в социалните мрежи, отдавна усещала влечение към професията на тв водещ, вероятно повлияна от майка си. Младата дама обаче все опитвала да поеме по друг път, може би тъкмо за да не бъде сравнявана с известната си родителка.

В крайна сметка дъщерята на Мира Добрева вече не крие желанието си да е на екран. Засега няма конкретно предложение, но пък Лора вече се изявява като водещ в подкаст. А майка ѝ на драго сърце щяла да ѝ помогне, за да осъществи мечтата си в телевизията.
Младата дама е наследила естествената красота и чар на популярната тв водеща, с които редовно черпи фейсбук последователите си.
„Ужасно жалки са жените, които се съревновават с децата си и искат да изглеждат по-млади от тях. Не желая между нас да има конкуренция. Искам дъщеря ми да се развива там, където ѝ харесва. Ясно е, че ще достигне върхове, които аз не бих могла, защото съм се родила в друго време“, бе коментирала преди време Мира, явно запитана по темата.

През април Лора навърши 26 години.
„Честит рожден ден, скъпоценна Лори! Ти си в утрото и в залеза, в мислите и молитвите ми. Бъди здрава! Всичко друго ще ти кажа, като те прегърна“, написа гордата ѝ майка във фейсбук.

Лора е дете на Мира Добрева от първия ѝ брак с инженер, който завърши малко след раждането на бебето. Припомняме, че освен Лора Мира има и още едно дете от режисьора Жоро Торнев– Георги, който е на 15 години.
„Той е много различен от сестра си. Родих го в по-зряла и осъзната възраст. Имах повече опит, макар че се сблъсках и с доста трудности в отглеждането му“, споделя тв водещата.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мира Добрева пробутва щерка си в телевизията - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!