Анджелина Джоли по-богата със 100 милиона и пак е недоволна! Следи новата жена на Брад

Blife.bg

В съдебните документи обаче адвокатите на красавицата твърдят, че Пит я изтощавал финансово.

С цели 100 милиона долара е напълнила банковата си сметка актрисата Анджелина Джоли след развода си с Брад Пит, показва разследване на в. „Дейли мейл“. То е проведено, за да се удостовери доколко са верни воплите на Джоли, че бившият й съпруг се опитва да я занули финансово.

Грандиозната сума включва заеми, издръжка, подаръци и милиони от продажбата на нейния 50-процентов дял от винарната „Щато Миравал“. Именно заради тази сделка бившите съпрузи сега се съдят, тъй като Пит настоява, че Джоли не е имала право без негово разрешения да прехвърля своята част от някога общия им бизнес на руския милиардер със скандална репутация Юрий Шефлер.

По-голямата част от тези 100 милиона долара отидоха в сметката на Джоли директно от тази на Пит. Според съдебните документи актьорът е похарчил над 10 милиона долара за издръжка на децата, плащайки з психотерапията им и други сметки за стотици хиляди месечно през последните седем години.

Джоли спечели най-много от продажбата на своя дял във винарната „Миравал“. Когато двамата го купиха през 2008 година, то струваше 60 милиона долара, но цената му скочи на 164 милиона благодарение на инвестициите на Пит.

В съдебните документи обаче адвокатите на красавицата твърдят, че Пит я изтощавал финансово.

Спорът за попечителството над децата става излишен

Децата на Брад и Джоли едно по едно навършват пълнолетие и спорът става излишен. Изниква обаче нов проблем.

Според близки на Пит бившата му съпруга не може да се примири с мисълта, че той е намерил новото си щастие в лицето на дизайнерката на бижута Инес де Рамон и се кани да отвори нова страница в живота си. Двамата вече живеят заедно от февруари. Джоли не можела да преглътне това и като истинска Злодеида - героинята є от “Господарка на злото”, се опитвала да разруши връзката им.

“Брад иска повече от всичко да приключи с този въпрос. Ако зависеше изцяло от него, отдавна щеше да е свършило. Той иска да продължи връзката си с Инес, но не може, защото технически все още е женен за майката на децата си”, казва вътрешен източник пред “Дейли мейл”.

Докато Анджелина Джоли не успя да подреди личния си живот и да срещне човек, с когото би била щастлива, Пит имаше по-голям късмет: в живота му се появи любима жена. Звездата няма намерение да се жени отново заради лошите спомени от предишния му брак, но 60-годишният Пит не е против да стане баща отново.

За Анджелина Джоли това е огромен удар, защото споровете за шестте им деца се точат с години. Майката постигна самостоятелно попечителство, но по-малките деца продължиха да общуват с баща си и 18-годишната Шайло реши да се премести при него. Наследниците на звездите се разбират добре с Инес и я смятат за много мила. Този факт също трови живота на Джоли.

Хора от обкръжението на актрисата твърдят, че тя отдавна мечтае да се срещне с Де Рамон, за да поговорят за Пит. “Анджи иска да поеме контрол над ситуацията, вместо да седи в сенките и да наблюдава. Тя се надява да се срещне с Инес на четири очи, иска да разкаже своята страна на историята за времето, което е прекарала с Брад, и тогава Инес ще може сама да вземе решение”, разкриват плановете на актрисата запознати.

Пит очаквано е категорично против такъв контакт, тъй като Джоли е известна манипулаторка. За него връзката с Инес е много ценна - момичето буквално излекува звездата.

“Брад направи всичко възможно да преодолее своите проблеми, възникнали по време на брака му с Анджи. Той не пие и се превърна в човек, който заслужава любовта, която получава от Инес”, твърдят запознати.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Анджелина Джоли по-богата със 100 милиона и пак е недоволна! Следи новата жена на Брад

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!