Неузнаваема след ареста: Жана Бергендорф не прилича на себе си СНИМКА

Жана Бергендорф буквално не прилича на себе си. Певицата, която преди почти три месеца бе арестувана, явно изживява нова порция психологически проблеми, защото е напълняла драстично.

Последната й изява в столичен бар потвърждава тези думи, а вида на Бергендорф стресирала феновете й, които не очаквали да я видят точно в такъв вид. Освен килограмите, Жана е променила и цвета на косата си - вече е изрусена.

Както е известно гласовитата изпълнителка, която неведнъж е имала сблъсък с органите на реда, и е признавала за проблемите си с наркотиците, изглежда е успяла да се съвземе и отново впечатлява със сценичните си изяви. Може би тъкмо на трайното загърбване на наркотиците се дължи и внушително променената й визия.

"I will always love you" на Уитни Хюстън изпълнява Жана в клипчето, заснето по време на участието й в столично заведение. 38-годишната певица, която е вече с къса руса коса с бретон, застава пред микрофона по кецове и със семпла, разскроена рокля, с която обаче пак личат качените килограми.

"Наркотиците за мен са повече от приятели. Намирах отдушник. Когато ми беше забранено да пея, душата ми крещеше. Забранено ми беше, защото така трябваше. Защото такъв беше договорът. А и защото хората обичат да нараняват", е казвала преди време певицата, която обаче впоследствие бързо осъзнава, че наркотиците нищо не заместват, а само унищожават.

В последно време изглежда, че Жана е успяла и е започнала на чисто. Макар да не е на голяма сцена, певицата не може да се откаже от липса на участия, нито на почитатели, които възхваляват таланта й. Доказват го реакциите в социалната мрежа, когато бе публикувано клипче от последната й изява в столичен бар. Мнозина споделиха, че се надяват Жана не само да е поела по нов, по-добър път в живота си, но и пак да прави авторски хитове и да се завърне сред топ имената в музикалния бизнес у нас, пише "Хотарена"./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Неузнаваема след ареста: Жана Бергендорф не прилича на себе си СНИМКА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!