Мъжът на Гери Малкоданска се сети, че има дъщеря и от първия си брак СНИМКИ

Дизайнерът Александър Ковачев изпрати абитуриентката Джулия

Румен Димитров, HotArena.net

Алекс Ковачев се сети за дъщеря си Джулия, плод на любовта му с първата му съпруга Таня. Преди около 7 години дизайнерът се раздели с половинката си заради Гери Малкоданска и забрави, че има дете от първия си брак. Ковачев не споделя снимки нито на голямата, нито на малката си щерка, а единствено на сина си Лео, като под неговите снимки пише, че детето е „неговата любов”. Честитки за рождени дни и хвалебствия има само на наследника от мъжки пол.

 

Явно само момчетата заслужават бащината любов, а момичетата са недостойни. За разлика от него Гери споделя и показва любовта и към двете си деца – Лео и Белла. Съпругът на синоптичката никога не говори за Джулия, която е слабост на баба си, майката на дизайнера и носи нейното име. Красивата млада дама преди дни завърши частно училище в столицата, а баща й се похвали с два кадъра с наследницата си.

Джулия има сините очи на родителя си, а устните й са тунинговани за бала.

Алекс никога не говори за голямото си момиче и едва тези дни вдигна ембаргото върху Джулия и реши да я покаже, макар и за кратко.

Алекс и Гери са заедно от около 7 години. „В социалните мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня... Човек на години съм!", шегува се дизайнерът, когато става въпрос за първата му среща с дългокраката хубавица. Нещата между тях се случили спонтанно и по думите му било любов от пръв поглед.

„Не гледам много телевизия. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек", разказвал е Алекс, който не спира да хвали благоверната си.

Двамата най-много се сплотили като семейство по време на първата бременност на Гери, която преминала доста тежко. Синът им Лео се появи на бял свят по-рано от очакваното, а проблемите започнали още в петия месец. „Тогава вече се знаеше, че ще има преждевременно раждане. Кога точно щеше се случи обаче, никой не можеше да каже. Страхът е, че може да родиш детенце, което е под килограм. Страхът е, че то може и да се справи, но не знаеш какви ще са последствията. Не знаеш дали детето ти ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива нормално и дали ще има увреждания. Страхът е голям и най-щастливото нещо в живота ти – раждането, е съпътствано от най-големия ти ужас!", споделяла е синоптичката за перипетиите, които е преодоляла.

За щастие, малкият Лео е жив и здрав. Когато малкият юнак се появил на бял свят, родителите му не смеели да се зарадват, защото не знаели дали ще оцелее и дали ще има дългосрочни последствия върху здравето му. Бебето тежало едва 1,200 кг и прекарало в кувьоз близо 2 месеца. Алекс и Гери  имали право да го виждат по половин час на ден, но това време било крайно недостатъчно.

Втората бременност на Гери преминала доста по-леко, дори си позволявала да пътува със самолет на далечни разстояния. Хубавицата все още е в майчинство, но вече няма търпение да се върне на екран и най-вероятно от есента и това ще стане факт.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мъжът на Гери Малкоданска се сети, че има дъщеря и от първия си брак СНИМКИ - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!