BNEWS: Гонят шефа на НАП Румен Спецов!

Би Нюз

До дни с поста си на шеф на НАП се разделя Румен Спецов, научи BNEWS ексклузивно от своите източници в партиите, скрити зад ужким независимия служебен кабинет. Смяната вече била договорена на най-високо ниво между кукловодите на кабинета Главчев.
Радев е дал ОК чрез своята дясна ръка в митниците и данъчните Николай Копринков. Мотивът били слабите приходи в хазната, но недоволството идвало от близките връзки на Културиста с Асен Василев – Кокорчо.

БАН обяви нещо зловещо за страната ни, циментира ни

“Мъжката дружба ръжда не хваща”, шегувал се Борисов от Банкя и предупреждавал, че Спецов ще изнася всичко към Кокорчо, ако поискат да си затваря очите за неплатени налози и схеми.
ГЕРБ и ДПС си вярват, че взимат цялата власт след изборите и сега готвят свои калинки и послушни човечета за всички постове в държавата, с които да яхнат бързо мощните финансови потоци в следващите месеци.

Въпреки, че заряза Кокорчо, който ги лансира два пъти за поста, Спецов така и не се вписал в новите схеми, които били старите схеми на ГЕРБ отпреди 3 години, колкото продължи псевдо промяната. ГЕРБ и ДПС не смеели да искат много от Спецов, въпреки че го държат с прокуратурата за топките с фирмата с неплатеното ДДС, която прехвърлил на безработен пияница.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО в BNEWS! Гонят шефа на НАП Румен Спецов! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!