9:30 часа във Варна: Камионът за сметосъбиране е минал преди малко

Кадър Забелязано във Варна, Р. Кусева

Petel.bg

Проблемът с боклука във Варна остава дори и след минаването на камиона за сметосъбиране.

"9.30 часа, ул Македония 119. Остатъци след смяна на контейнерите за общ битов отпадък. Не успях да снимам номера на камиона.", посочва гражданка.

От снимката й се вижда голяма кочина в района.

Валят коментари под публикацията:

А за счупената мебел зад казаните някакъв коментар от оплаквачката? Там ли трябва да бъде? Срещу казаните има магазин, предполагам, че част от кашоните са от там... ходи ли да се караш в магазина?

Варна е един изключително мръсен град и по-голямата вина е на жителите. Който не е съгласен да си жертвяща една сутрин в работен ден и да си наплюдава кварталните казани. Какво ще забележи ли? Например еманация на израза, че икономията е майка на мизерията. Боклука се изхвърля във всякакви торбички, редовно пълни до ръба и боклука се ръси през целия път до казана. Някои толкова ги е гнус от собствения им боклук, че носят торбичката с два пръста на два метра от казана го хвърлят към него. Не че тия три казана са достатъчни! Ама ако се изхвърля разделно, ще е една идея по добре. И само това да е проблема! На 20 човека, един си събира фекалиите от кучето. Другите си че*ат ма*арите и се прибират. Никой не е длъжен да ви събира боклука и докато не го разберете, ще си живеете в кочината. Всички имате роднини или познати в белите държави, знаете как е там. Особено при къщите. В уречения ден си вадиш контейнера от двора и го приготвяш до алеята. Ако си много умен да си го забравиш, ще си го обикаляш още 1 седмица. Ако е пълен и нещо стърчи от него, камиона го подминава и се оправяй сам. Шофьора вдига контейнера от кабината на камиона и ако нещо падне си го събираш сам. Ако си голям пич и не искаш, си стоиш в боклука."

"И кмета какво трябва да направи?"

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - 9:30 часа във Варна: Камионът за сметосъбиране е минал преди малко

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!