ИЗВЪНРЕДНО! Вучич заплашил Борисов със Сретен Йосич, за да смени позицията на Главчев за Сребреница с прокремълската!

Би Нюз

Със сигурност опитът на Главчев да подмени позицията на България ад хок за Сребеница в ООН е попълнило дебелите досиета по Магнитски в България на кукловодите у нас, включително и това на лидера на ГЕРБ, който не е обявяван в списъка, но е обсъждан още от 2015 година за него заради дебелите си кремълски връзки. Прочутият Турско – бъларски поток на Борисов изцяло обслужи Сърбия и Русия, за да може Путин да започне спокойно войната в Украйна и да си гарантира газовите доставки за своите приятели в Европа от Кремълската ос – Орбан – Вучич и Бойко.

Президентът на Сърбия Вучич се оплака, че до последно е бил лъган от някой в България, че позицията ни ще бъде подменена. Има спекулации, че Вучич е заплашил Борисов, че Сретен Йосич ще пропее срещу него от затвора в Белград и така го е принудил да се извърти в позицията чрез марионетката си Главчев.
Очаква се повече информация от Белград следващите дни. Такива твърдения и намеци отправят журналисти от сайта Бърд, които изнесоха скандалната кореспонденция между външния министър Главчев и посланичката ни в ООН.

Вицето на Радев иска закрита комисия в Парламента да изслуша Главчев за врътките му за Сребреница! Вучич плашил Бойко със Сретен Йосич?!

Пред Евроком и Дикоff Атанас Чобанов припомни за 3 милиона долара, които Сретен Йосич е платил в България, за да не бъде екстрадиран, но беше излъган преди 20 години. Пред съда в Белград Йоца Амстердама потвърди, че в София е бил под протекцията на тогавашния главен секретар на МВР Борисов.

Сега Вучич заплашил приятеля си Бойко, че прочутият наркобарон ше пропее за връзките си в София под въздействието на сръбските тайни служби.
Също като Йоца Амстердама преди 20 години и сега Вучич бил измамен от българите.

Пред актива на ГЕРБ Борисов пусна лакърдията, че ходил навремето с кола до Босна да почете изкланите 8 хиляди жертви.

Накрая сигурно ще си измие ръцете с Главчев и с братята сърби, но ЦРУ и службите на САЩ на Балканите знаят истинските причини и взимат превантивни мерки.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Вучич заплашил Борисов със Сретен Йосич, за да смени позицията на Главчев за Сребреница с прокремълската! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!